Hoe werkt Youbahn voor Youbahners?

Youbahn is dé app voor studentenwerk. Je bepaalt zelf waar, wanneer en hoeveel je werkt. Je bent tijdens het werk altijd verzekerd, krijgt vakantiegeld en bouwt pensioen op. Het uurloon ligt vaak tussen de € 9,54 en € 15,-.

Zo ga je aan de slag

1. Maak een account aan.
    Maak een account aan en upload een geldig identiteits­bewijs.
  2. Reageer op gigs en jobs.
    Reageer op een shift die jou leuk lijkt. De opdrachtgever kiest uit alle aanmeldingen de Youbahner die het beste bij de shift past.
  3. Word aangenomen.
    Je krijgt van ons een mail als je bent gekozen voor de shift.
  4. Ga aan de slag.
    Yes! De opdrachtgever heeft jou gekozen voor de shift. Zorg dat je de briefing goed doorleest en voorbereid naar de shift toe gaat.
  5. Vul je uren in.
    Geef via de app of website door hoe lang je pauze hebt gehad, hoe laat je bent begonnen en gestopt. Ook geef je hier aan of je recht hebt op eventuele toeslagen.
  6. Krijg betaald.
    Nadat je uren zijn goedgekeurd door de opdrachtgever krijg je de uren uitbetaald. Dit gebeurt wekelijks.