Hoe werkt Youbahn voor Youbahners?

Via Youbahn werk je als uitzendkracht.

Youbahn is hét uitzendplatform voor flexibel werk. Je bepaalt zelf waar, wanneer en hoeveel je werkt. Je bent tijdens het werk altijd verzekerd, krijgt vakantiegeld en bouwt pensioen op. Het uurloon ligt vaak tussen de € 10,51 en € 21,-.

Zo ga je aan de slag

1. Maak een account aan
    Maak een account aan en upload een geldig identiteits­bewijs.
  2. Reageer op shifts
    Reageer op een shift die jou leuk lijkt. De opdrachtgever kiest uit alle aanmeldingen de Youbahner die het beste bij de shift past.
  3. Word gekozen
    Je krijgt van ons een mail als je bent gekozen voor de shift.
  4. Ga aan de slag
    Yes! De opdrachtgever heeft jou gekozen voor de shift. Zorg dat je de briefing goed doorleest en goed voorbereid naar de shift toe gaat.
  5. Vul je uren in
    Geef via de app of website door hoe lang je pauze hebt gehad, hoe laat je bent begonnen en gestopt.
  6. Krijg betaald
    Nadat je uren zijn goedgekeurd door de opdrachtgever krijg je de uren uitbetaald. Dit gebeurt wekelijks.