Wat is een no-show?

Als je bent geaccepteerd voor een shift, maar niet komt opdagen ontvang je een no-show. De opdrachtgever rekent namelijk op jouw komst. Een no-show staat gelijk aan een 1-sterren rating. Hierdoor gaat je beoordeling dus naar beneden. Daarnaast wordt bij een no-show je account voor een maand geblokkeerd. Dit betekent dat al je toekomstige shifts worden geannuleerd en je een maand lang niet kan reageren op shifts.

Hoe voorkom je een no-show?

Zorg dat je je uiterlijk 48 uur voor de start afmeldt via ons platform. Dat doe je door in te loggen op het platform, naar 'Mijn shifts' te gaan en vervolgens de shift te selecteren. Klik vervolgens op Afmelden