Hoe meld ik mij af voor een shift?

Ga naar de shift op het platform en klik op Afmelden.

Wanneer je geaccepteerd bent voor een shift, kan je je nu tot 48 uur voor de start van de shift afmelden zonder consequenties.

Hoe meld je je af voor een shift:

• Login op de website of de app
  • Ga naar Mijn shifts
  • Selecteer de shift waarvoor je je wil afmelden
  • Klik op de rode knop Afmelden

Let op: meld je je af voor een shift die binnen 48 uur begint? Dan ontvang je een no-show en een 1-sterrenrating. Wanneer je je 3 keer te laat afmeldt, kan de opdrachtgever niet op je rekenen en kan je 30 dagen niet reageren op onze shifts. Op deze manier weet de opdrachtgever waar hij of zij aan toe is en behoud jij je flexibiliteit.

Wat gebeurt er als ik het niet eens ben met deze 1-sterrenrating?

Het kan natuurlijk voorkomen dat je ziek bent of een andere geldige reden hebt waarom je je laat afmeldt. Neem dan direct op met onze supportafdeling via info@youbahn.nl of via de chat op onze website.