Hoe upload ik mijn legitimatiebewijs?

Upload je legitimatiebewijs via Mijn account

Om te kunnen werken via Youbahn heb je een geldig legitimatiebewijs nodig. Je kan hiervoor je paspoort of ID-kaart gebruiken. Een rijbewijs is helaas niet geldig. Je kan deze hier uploaden:

• Ga naar Mijn account
  • Klik in de linkerkolom op Administratief
  • Upload de voor- en achterkant van je legitimatiebewijs (je kan alleen het bestandsformaat JPG uploaden)
  • Klik op Bewaar om de gegevens op te slaan.

Let op: met de voorkant bedoelen we het gedeelte van je legitimatiebewijs waar o.a. je foto, voor- en achternaam staan. De achterkant is het gedeelte waar vaak je BSN staat.

Tips voor het uploaden van je legitimatiebewijs:

• Zorg dat alle randen van je legitimatiebewijs er op staan. Een document waar randen zijn afgesneden wordt niet goedgekeurd.
  • Zorg dat de foto niet overbelicht is of schaduwen bevat.