Wat is loonheffingskorting?

Loonheffingskorting is een korting waardoor je minder belasting hoeft te betalen over je loon, en krijg je dus meer loon uitbetaald.

Als je werkt, heb je recht op deze korting op je belasting. Je mag loonheffingskorting maar bij één werkgever of opdrachtgever aanvragen. Heb je meerdere werkgevers? Dan vraag je loonheffingskorting aan bij de werkgever waar je het meest verdient.

Hoe teken ik het loonheffingsformulier?

1. Open de mail met het loonheffingsformulier.
  2. Vraag de TAN-code op op je 06 nummer
  3. Je ontvangt een sms met de TAN-code.
  4. Vul de code in.
  5. Vink Ik heb het document gelezen en ga akkoord aan.
  6. Klik op Ondertekenen.

Heb je de mail met het loonheffingsformulier niet ontvangen? Stuur een bericht via de chat op de website. Sturen wij 'm direct naar je toe.